LLOGUER

LLOGUER


Adosveles disposem d'una àmplia gamma de taules inflables i rígides de diferents models i mides. Treballem amb les marques 'Starboard' i 'Redwoodpaddle'.

Per això, estem segurs que tenim la taula perfecte per al teu nivell. El nostre equip tècnic s'encarregarà sempre d'assessorar-te sobre quin tipus de taula és la més adequada.

També disposem de una taula 'XXXL'(Big daddy). Es tracta d'una taula amb capacitat per a 8 persones. L'opció ideal per gaudir amb un grup d'amics, en família, per a comiats de solter o bé per practicar exercicis de 'team building'.


ISUP WIND
BIG DADDY
El nostre nou iSUP Wind li permetrà apreciar l'oceà no només com una taula d’Stand Up, sinó també per a sessions de windsurf durant el temps de platja de l'estiu. El iSup Wind és la taula perfecta per a principiants ja que permet fer un idílic creuer amb la taula inflable SUP.
Aquest "Monster SUP" és la taula perfecta per sortir en grups de fins a 10 adults o més si es tracta de nens. Taula ideal per riure una mica entre amics o en família.

1Allround
2Downwind
3Bigdaddy (8 persones)
1Race
2Touring
3Wave

VINE A NAVEGAR AMB NOSALTRES