WATER KIDS


WATER KIDS


L'hivern s'acaba i arriba el bon temps. Per això, t'oferim el programa 'Waterkids' i 'Windsurfkids', que ja té les inscripcions obertes. Aquestestiu les classes son de dilluns a divendres de 9:30 a 11:30 i de 12: 00-14: 00. No hi faltarà el windsurf, la teoria i els 'watergames'. Tothom a partir de 5 anys hi és benvingut!

La setmana de 'Waterkids' és un programa especial que oferim per als nens de 5 a 10 anys. El curs està enfocat a tots aquells que vulguin fer windsurf, surf, bodyboard i stand up paddle durant tota una setmana. Com sempre, ajustem les classes a les condicions climàtiques per portar la diversió al màxim.

La setmana de 'Windsurf' està enfocada a nens de partir de 7 anys. Si mai has navegat fent windsurf però vols provar-ho, aquesta és la teva millor opció. I si ja en saps, també seràs benvingut.

A Adosveles ajustem les nostres classes als nostres alumnes. A més, els oferim els nostres millors materials. Per això, tenim les millors taules per a principants (curtes, amples i estables) i les millors veles per a ajustar la mida, la forà i el nivell de cada usuari.

També ens ocupem que els nostres alumnes disposin del neoprè i l'armilla salvavides. Així que ja ho saps: si hi estàs interessat, l'únic que cal que portis són les ganes, alguna cosa per beure, per menjar, banyador i una tovallola. La resta, ho posem nosaltres!

Si vols saber com és una setmana com aquesta, pots comprovar les fotografies a la nostra biblioteca clicant aquí

 

PREUS

1El 'Waterkids': 155 € per nen
2El 'Windsurf': 165€
3Tot plegat inclou els 5 dies amb sessions de 2 hores al dia, inclosos materials. La inscripció és definitiva sempre que el pagament es realitzi per transferència bancària o en efectiu.

INFORMACIÓ

1Per principiant i avançat:
5 anys i majors.
2Quan:
Durant les vacances d'estiu
5 dies de 9: 30-11: 30 o 12: 00-14: 00
3Inclou:
'Windsurfkids': Taula, vela, vestit de neoprè, armilla salvavides.
'Waterkids': taula, vela, vestit de neoprè, armilla salvavides, sup, bodyboard.
4Cal portar:
Vestit de bany, tovallola, una mica de beure i menjar.
5Data i temps:
Dilluns a Divendres 9: 30-11: 30 o 12: 00-14: 00
Números de setmana: 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36.
6ASPECTES A TENIR EN COMPTE:
- El participant ha de saber nedar.
- El participant garanteix que no té problemes de salut que puguin suposar un perill per a ell mateix al mar.
- Les classes estan sempre programades sense importar les condicions climàtiques.
- Per a la seguretat i el gaudi dels participants, l'instructor pot optar per aplicar un programa alternatiu (teoria, 'watergames', 'bodyboard', el coneixement del material, etc.) en lloc del windsurf.
- En cas que una classe no es pugui realitzat perquè el participant està malalt, l'instructor li oferirà una altra data alternativa.
- En cas de no acudir a classe per temes personals i sense justificant, no es recuperarà la sessió un altre dia.
- Complet és complet. La inscripció és definitiva quan es fa el pagament.
 


VINE A NAVEGAR AMB NOSALTRES